İlgiye ‘SEVGİ’ye ve şefkate doydular

Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocuklar, bu bayramda da ilgiye, sevgiye, şefkate ve bayram coşkusuna doydular. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, eşleriyle birlikte Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla bayramlaşarak onlara bayramların en güzelini yaşattılar.
Kurulduğu günden bu güne kadar Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz ve yetim çocuklar, bayram coşkusunu en güzel duygularla kutluyorlar. Bayramlarda tüm ilgi ve şefkat yine o dünyalar güzeli çocukların üzerine çevrildi. Bir tek sevgiye ihtiyaçları olan çocuklar konuklarına şeker ve kolonya ikram ederek en güzel misafirperverliği gösterdiler. İlgiye ‘SEVGİ’ye ve şefkate doydular
Işıl ışıl parlayan gözleriyle etrafa neşe saçan çocuklar, okudukları şiirlerle Kaymakam Su ve iş adamı Fuat Tosyalı ile birlikte gelen konukları oldukça duygulandırdılar.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, çocukların kaldıkları evlere konuk olurken, burada her bir çocukla ayrı ayrı ilgilenerek gönüllerini fethettiler. Kaymakam Su ve iş adamı Fuat Tosyalı, çocukları ziyaret boyunca kucaklarından indirmeyip kendi evlatlarından ayırt etmeyerek gereken tüm ilgi ve hassasiyeti gösterdiler. Değişik yaş gruplarındaki birbirinden değerli kimsesiz çocuklar, konukların etrafında sevgi yumağı oluşturup gün boyunca sohbet ederek, bayramı bayram gibi geçirmenin keyfini yaşadılar.

Önceki İçerikABM Gümrük Uzlaşma Danışmanlık Firması yol haritanız olacak
Sonraki İçerikASKERİ KIŞLA YAKININDA PATLAMA!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.