Müdür Başar’dan Vayısoğlu’na iadei ziyaret

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu’na makamında iadeyi ziyarette bulundu.
İlçe Emniyet Müdürü Başar’ı borsa kapısında karşılayan Başkan Vayısoğlu, öncelikle borsa binasını gezdirerek detaylı bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu İlçe Emniyet Müdürü Başar’a çiçek takdim etti.
Müdür Başar’dan Vayısoğlu’na iadei ziyaret
Müdür Cengiz Başar, bu tür ziyaretleri gerçekleştirmekten son derece haz duyduğunu belirtti. Başar, “Göreve geldiğim zaman beni ziyarete gelen herkesi ziyaret etmeye çalışıyorum. Onlarla tanışıp sorun ve sıkıntıların çözülmesi konusunda birlikte hareket etmek istiyoruz” dedi.
İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu ise, emniyeti ziyareti sırasında müdür Başar’ın terörü anlatan kitabı hediye ettiğini hatırlatarak, “Bu kitabın içerisinde terörle ilgili önemli bilgiler var. Ailenin ve çocukların neler yaptığını ve devlete karşı durmakta ne kadar çok yanıldıklarını anlatan bir kitap aldım ve okudum gerçekten çok etkilendim. Devletimizin terörle ne kadar çok iyi mücadele ettiğini görmüş oldum. Bu konuda başta emniyet müdürümüz olmak üzere terörle mücadeleyi yapan tüm devlet görevlilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlçe emniyet Müdürü Cengiz Başar ise, bu kitabın kendini çok iyi tanıttığını ifade ederek, “Sadece okumak lazım! Basın mensubu arkadaşlarımıza da bu kitaptan hediye edeceğim” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.