“Sizlerden güç alıyoruz”

Vali Lekesiz Yaşlılar Günü’nde yaşlılarımızı yalnız bırakmadı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, Serinyol Huzurevi’nde düzenlenen bir programla kutlandı. Programa Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, eşi Zehra Lekesiz ile birlikte katıldı. Yaşlılarımızla sohbet eden Vali Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz, onları bu özel günlerinde de yalnız bırakmadılar.
Vali Lekesiz, yaşlılarımızın geçmişte; sanatta, sporda, eğitimde, ticarette ülkenin ihtiyaç duyduğu farklı alanlarda insanımıza ve ülkemize güzel hizmetler verdiklerini ifade ederek, ‘Bu hizmetlerden dolayı hepinize müteşekkiriz. Şimdi hizmet sırası takdir edersiniz ki bizlerde. Bizler de emaneti bizden sonra gelenlere devredeceğiz. Onlar da inşallah ülkemizi çok daha iyi noktalara taşıyabilmek için ellerinden geleni yapacaklar. Allah sağlıklı yaşamayı ve sizler gibi sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin. Sizden aldığımız emaneti daha iyi noktalara taşıyabilmek için biz elimizden gelen tüm çabayı, çalışma arkadaşlarımızla beraber yerine getirmeye çalışıyoruz’ dedi.“Sizlerden güç alıyoruz”
Yaşlılarımızdan aldığımız güç ve deneyimle, dost ülkelerin daha fazla muhabbet duyduğu, düşman ülkelerin de husumetimizden daha fazla çekindiği bir ülkeyi hep beraber inşa edeceğimizi ifade eden Lekesiz, ‘Sizin tecrübenizin önemi çok büyük. Bu kıdemde ve yaşta hepiniz ayrı bir tecrübe örneğisiniz. Lütfen bunları Devletimize emanet olan yavrularımıza da anlatın. Deneyimleriniz, o çocuklarımızın dünya yokuşunu çıkarken ihtiyaç duyacakları deneyimlerdir’ diye konuştu. Lekesiz, yaşlılarımıza kendi evlerindeymiş gibi hizmet veren huzurevi çalışanlara da teşekkür etti.
Huzurevi sakinleri duygularını dile getirmelerinin ardından müzik eşliğinde eğlenerek güzel bir akşam geçirdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.