Hacı Hanifi İlhan toprağa verildi

İlhanlar Ailesi’nin babaları 84 yaşındaki Hayırsever İşadamı Hacı Hanifi İlhan toprağa verildi.
Babası Hacı Ahmet İlhan adına Ocaklı Mahallesinde ilkokul, annesi Hacı Fatma İlhan adına Sanayi Mahallesinde tam donanımlı Sağlık Ocağı, Dörtyol Devlet Hastanesi’ne de kendi adına acil servis yaptıran 84 yaşındaki 8 çocuk babası hayırsever son olarak da kendi adını taşıyan Hacı Hanifi İlhan ismiyle bir cami yaptırarak hizmete açmıştı.
Hacı Hanifi İlhan öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Ocaklı Velioğlu Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Hacı Hanifi İlhan toprağa verildi
Cenazeye; Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, AK Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, AK Parti 22. Dönem Hatay Milletvekili İsmail Soylu, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, Baştuğ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve çok sayıda işadamı ve sevenleri katıldı.

Önceki İçerikİDÇspor ‘OF’ çektirdi!
Sonraki İçerikAteşle oynamayın!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.