“Memleketimize birlikte sahip çıkalım”

Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin yapılan kongresine katılması nedeniyle Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Hatay Muhtarlar Derneği yönetimine, İskenderun’daki muhtarlar da eşlik etti. Hatay Muhtarlar Derneği Başkan ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek hep birlikte memleketimize sahip çıkmamız gerektiğini söyledi.“Memleketimize birlikte sahip çıkalım”
Konuşmasında, yapılan çalışmalara da değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun’da kalıcı ve bundan 50 yıl ilerisine dönük çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Küresel iklim değişikliği dolayısıyla suyun azaldığını, su kuyularının tuzlandığını ve tuzlanan su kuyularının kapatıldığını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’da eski içmesuyu şebekesinin yüzde 71 su kaybına neden olduğunu, ductil içmesuyu şebeke borusu döşenme çalışmasının sürdüğünü söyledi. Küresel iklim değişikliği nedeniyle su çalışmasının her geçen gün daha çok önem kazanacağının altını çizen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, altyapı çalışmasının önemine değindi. İskenderun’da otuz yıldır vahşi depolamayla biriken çöp sorununun çözüldüğünü, drenaj kanalları, itfaiye hizmet binası yapıldığını, tehlike oluşturan köprünün yıkılarak, yerine yeni betonarme köprü yapımının ikinci bölümünün inşaatına başladığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halka hizmet hakka hizmettir. Sizin, temsil ettiğiniz halkın her zaman hizmetindeyim” diye konuştu. Ziyarette, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.