Gün boyu su kesintisi olacak, tedbirinizi alın!

Geçen hafta yapılacak olan çalışma program değişikliği nedeniyle ertelenmişti

Geçen hafta yapılacağı duyurulan, ancak program değişikliği nedeniyle ertelenen döşenmekte olan yeni içmesuyu şebeke borularının mevcut ana boruya bağlantı çalışması ve buna bağlı olarak zorunlu su kesintisi, 3 Eylül 2012 Pazartesi günü yapılacak.

İskenderun’un en hayati sorunu olan içmesuyu şebekesi döşeme çalışmaları kapsamında, şehir merkezinde döşenmekte olan yeni duktil içmesuyu şebeke borularının mevcut ana boruya bağlantısı yapılacağından, zorunlu olarak 3 Eylül 2012 Pazartesi günü, bazı mahallelere su verilemeyecek.
İskenderun Belediyesi Su ve Kanal Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, halkımızın 3 Eylül 2012 Pazartesi günü, gün boyu uygulanacak zorunlu su kesintisi nedeniyle, hazırlıklı ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.
Açıklamada, “27 Ağustos 2012 Pazartesi günü yapacağını duyurduğumuz, ancak, program değişikliği nedeniyle ertelediğimiz çalışma kapsamında, şehir merkezinde döşenmekte olan yeni duktil içmesuyu şebeke borularının, Pınarbaşı köprüsü yanındaki mevcut ana boruya bağlantısı yapılacaktır. 3 Eylül 2012 Pazartesi günü, gün boyu bağlantı çalışması yapılırken, zorunlu olarak şehir merkezindeki mahalleler, tepe mahallelerinin üst kısımları ve Dumlupınar, Muradiye, Pınarbaşı, Mustafa Kemal, Gürsel, Numune, Meydan mahallelerinde su kesintisi uygulanacaktır. Zorunlu su kesintisi nedeniyle halkımızın hazırlıklı ve tedbirli olması gerekmektedir. Mevcut ana boruya bağlantı çalışmasının bitmesine müteakip, tekrar su verilmeye başlanacaktır. Halkımıza önemle duyurulur.” ifadesine yer verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.