Mutluluklar

İskenderun Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Kazım Çakır’ın kızı Derya ile Mutluay ailesinin oğulları Şener düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile evliler kervanına katıldılar. 3 M Garden Club’ta düzenlenen düğün merasimine iş adamı Nuri Üysen, genç çiftlerin aileleri, akrabaları, yakınları, dostları ve çok sayıda sevenleri katıldı.
Çetin ve Mutluay aileleri dünür olmanın mutluluğunu yaşarlarken, Derya ve Şener çiftinin heyecanları görülmeye değerdi. Gece boyunca pistten inmeyerek hayatlarının en anlamlı ve özel gecesini yaşayan genç çiftlerin bu mutluluğuna başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri ve dostları da ortak oldular.
Geniş katılımın olduğu düğüne katılan iş adamı Nuri Üysen, uzun yıllar dostu olan Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Kazım Çakır’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak sevinç ve mutluluğuna ortak oldu. İki dost birlikte oynayarak objektiflere poz verdiler. Genç çiftleri kutlayarak sevgi, saygı ve hoşgörü içinde olmalarını dileyen Üysen, ömür boyu mutluluklar temenni etti.
Mutluluklar

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.