ASİ NEHRİ DUVARLARI TEMİZLENİYOR

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Asi Nehri kenarlarında bulunan istinat duvarlarını temizliyor.
Antakya Belediyesine Temizlik özel timleri tarafından, kent genelinde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra Asi Nehri boyunca kenar duvarlarında bulunan otlar ve çeşitli atıklar temizlenerek güzel görünüme sahip olması sağlanıyor.
Asi Nehri peyzaj çalışmaları içerisinde üst yapı çalışmalarına tamamlayan ekipler, nehir istinat duvarlarının temiz bir görünüme sahip olması için periyodik çalışma yürütüyor. Asi Nehri kenar duvarlarında oluşan yabani otlar ve atıklar için önlemler alan Belediye Temizlik Müdürlüğü özel timleri, vücutlarına bağlanan kalın halatlar yardımı ile Asi Nehri kenar taşlarda bulunan otları ve atıkları temizliyorlar.

ASİ NEHRİ DUVARLARI TEMİZLENİYOR
SÜMERLER MAHALLESİ’NDE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sümerler Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.
Belediye ekipleri, kent genelinde bulunan çeşitli mahallelerde alt yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda üst yapı çalışmaları faaliyetleri doğrultusunda parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Sümerler Mahallesi 14. Sokak boyunca (Dostluk Parkı-Sümerler Amfi Tiyatro arası) parke taş döşeme çalışması gerçekleştiren ekipler, çevre sakinlerince sokağın yaya ve araç trafiğine daha rahat kullanımlarını sağlamış olacak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.