Siyasileri buluşturan görkemli düğün

CHP İskenderun İlçe eski gençlik kolları başkanı Mahmut Şirin, hayatını Tümkaya ailesinin güzel kızı Selin Tümkaya (Şirin) ile birleştirdi. Mutlu çiftler aşklarını evlilikle taçlandırmış oldular. Casmin Otel’in Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen muhteşem düğün töreninde damat Mahmut Şirin ile gelin Selin, konuklarla tek tek ilgilendi, etrafa mutluluk saçtı..
Siyasileri buluşturan görkemli düğün
Düğün törenine CHP’nin kurmayları damgasını vurdu.
Eski vekillerden Fuat Çay, CHP kurultay delegesi Nihat Karpuz, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve il yöneticileri, CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, CHP ilçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevleda Uzun ve İl Genclik Kolları Baskanı Esin Çepni, Erzin CHP İlçe Başkanı Ali Sarar, Kurultay delegesi Osman Tufan, AK Parti ilçe yöneticileri, işadamları ve çok sayıda konuk katıldı. Çiftin şahitliklerini Nihat Karpuz ile İzmir BP Petrol şirrketi bölgeler müdürü Meysem Tamam üstlendi. Yakışıklı damat ile güzel gelin, peri masalını andıran düğünde büyük alkış aldılar.. Konuklar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenip, mutlu çifti yalnız bırakmadılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.