‘Sevgi’ dolu bir bayram

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ndeki kimsesiz ve yetim çocuklarımızla bir araya gelip bayramlaşarak, verdikleri hediyelerle onlara bayramların en güzelini yaşattılar. Çocukların en çok sevgiye ihtiyaç duyduğu bayramda sergilenen bu yaklaşım, onlara bayramı bayram gibi yaşatırken, minik yüreklerin mutlulukları ve heyecanı görülmeye değerdi.
‘Sevgi’ dolu bir bayram
Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve eşi Sibel Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı ve eşi Gülay Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Tosyalı ailesinin büyüğü Hacı Pervin Tosyalı, Sevgi Evleri Müdürü Eyüp Topak ve sevgi evleri sakinleri katıldı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Kaymakam Su ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, sevgi ve şefkate ihtiyacı olan çocuklarımızı kendi evlatlarından ayırt etmeyerek kucakladılar ve adeta sevgi yumağı oluşturdular. Zaman Zaman duygu dolu anların da yaşandığı bayramlaşma töreninde kimsesiz ve yetim çocuklarımız, güzel bir ev sahipliği örneği sergileyerek konuklarına kolonya ve şeker ikram ettiler. Çocuklar daha sonra sırayla herkesin elini öpüp bayramlarını tebrik ederken, konuklar ise o gün tüm yüreklerini çocuklara açtılar. Bu arada Tosyalı ailesinin büyüğü Hacı Pervin Tosyalı, bu özel ve anlamlı günde öz evlatları gibi sevdiği ve bir an olsun yalnız bırakmadığı çocukların her biriyle tek tek ilgilendi ve onları bağrına bastı.
Programın ilerleyen bölümünde ise üzerinde ‘Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Ali İhsan Su ve eşi’ yazan pasta Kaymakam Su ve Hacı Pervin Tosyalı tarafından kesildi. Kaymakam Su, kesilen pastayı kendi elleriyle konuklara ikram etti.
Çocukların büyük heyecan ve mutluluk yaşadığı bayramlaşma merasiminde daha sonra AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, çocuklara büyük bir keyifle bayram hediyesi dağıtmanın mutluluğunu yaşadılar.

Önceki İçerikBayramda protokol ile halk aynı karede
Sonraki İçerikŞehitlerimizin kabrine karanfil bırakıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.