BEŞİR DERNEĞİ GENEL SEKRETERİ ÇADIR KENTTE

Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyar, Suriye’deki savaştan kaçan Suriyeli vatandaşların kaldığı Hatay sınırındaki çadır kentleri gezdi.
BEŞİR DERNEĞİ GENEL SEKRETERİ ÇADIR KENTTE
Ziyarete Yayladığından başlayan Sekreter Sarıyer çadır kentte kalan Suriyeli vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dınledi. Herkesin birer kardeş olduğunu belirten Sarıyer yaşadıkları sıkıntıları savaşın acılarını birebir kalplerinde yaşadıklarını vurguladı. Yayladığındaki ziyaretin ardından Reyhanlıya geçen Genel Sekreter Fatih Sarıyar ve Beşir Derneği yetkilileri burada bulunan çadır kenti ziyaret ettiler Suriye de yaşanan olayları kınayarak mağdur olan vatandaşlara sabır dilediler. Her zaman ihtiyacı olanları yanında olacaklarını ifade eden Beşir Derneği, Savaşın ortasından gelen aileleri yalnız bırakmadıkları ve yalnız bırakmayacaklarını gösterdiler. Gerçekleşen ziyaretlere Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyer, ziyaretlerinde Beşir Deneği Antakya, İskenderun, Kırıkhan, Reyhanlı Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat, Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve bu bölgede faaliyet gösteren birçok derneği ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.