İskenderun Belediyesi’nden bayram hazırlığı

İskenderun Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi hazırlık çalışmasını tamamladı.
Rutin denetimlerini aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan bayramı öncesi gıda maddeleri üretim ve satış yerlerine denetimlerini yoğunlaştırdı.
Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, market, bakkal ile şekerleme ürünü satışı yapan işletmeler denetlendi. Denetleme çalışmasında, Belediye sağlık memuru da hazır bulundu.
Yapılan denetimler sonucunda market ve bakkallarda ele geçirilen kullanım tarihi geçmiş ürünlere el konularak, imha edildi.
İskenderun Belediyesi’nden bayram hazırlığı
Belediye Zabıta Müdürlüğü, halkımızı bozuk, son tüketim tarihi geçmiş ürünler konusunda uyardı. Halkımızın şikayetlerini belediyenin Alo Çağrı Merkezi’nin 444 1939 ve Alo Zabıta 61 416 84 numaralı telefonuna bildirmeleri istendi.
Denetimlerin aralıksız süreceğini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yönelik yaptığımız çalışmalarda, desteklerini bekliyoruz. Denetimlerimiz aralıksız sürecektir” dediler.
İskenderun Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi. Ramazan Bayramı dolayısıyla, halkımızın mezarlık ziyaretleri için, 17-18-19 Ağustos 2012 günleri Pac Meydanında 07.30-13.00 arası Asri ve Çankaya Mezarlığına karşılıklı olarak ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirilecek.
İskenderun Belediyesi’nce, halkımızın vefat eden yakınlarının mezar ziyaretini, daha rahat ve temiz bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla, Çankaya Mezarlığı, Karaağaç Asri Mezarlık’ta ve çevresinde bayram öncesi genel temizlik ve ağaç bakımı çalışması yapıldı.
Mezarlık ziyaret günleri ve saatleri:
17 Ağustos Cuma günü saat 07.30-13.00
18 Ağustos Cumartesi günü (Arefe günü) saat 07.30-13.00
19 Ağustos Pazar günü Bayramın 1. günü saat 07.30-13.00

Protokol ve vatandaşlar bayramlaşacak

Ramazan Bayramı dolayısıyla, protokol bayramlaşması ve şehitlik ziyareti yapılacak.
Şehitlik ziyareti 18 Ağustos 2012 (Arefe günü) 10.30-11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Protokolün vatandaşlarımızla bayramlaşması ise, bayramın birinci günü 19 Ağustos 2012 Pazar günü 11.00-12.00 saatleri arasında Belediye 1 Nolu Sosyal Tesis’te gerçekleştirilecek.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.