En güzel bayram hediyesi

600 ihtiyaç sahibine bayramlıkları dağıtıldı..
İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde, ihtiyaç sahiplerine bayramlık verildi. Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde düzenlenen bayramlık dağıtımında konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Çocuklarımıza ve sizlere hediye vereceğiz. Hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Belediye olarak her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Halkımızın parasını halkımız için kullanıyoruz” dedi.
Maddi durumu yetersiz vatandaşlarımıza her zaman yardımcı olunduğunu ve kadınlarımız için ücretsiz ve sertifikalı çeşitli branşlarda kurslar düzenlenen dört tane Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kadınlara hitaben şöyle konuştu:“Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerimize uğrayın. Çocuk bakımından el sanatlarına kadar çeşitli branşlarda kurslar veriliyor. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için annelerimizin eğitimli olması çok önemli.”
En güzel bayram hediyesi
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde, ihtiyaç sahiplerine bayramlıklarını verdi.
Belediye hizmet binası altındaki pasajda hizmet veren Sosyal Market’te çocuk, kadın ve erkek 600 ihtiyaç sahibine bayramlıkları dağıtıldı.
İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Market’te büyük özveriyle çalışan kadınlar, dağıtım sonrasında Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret etti. Sosyal Market’te maddi durumu yetersiz vatandaşlarımıza böyle bir imkan sağladıkları için Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür eden kadınlar, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.