Yollar yapboza döndü

Plansız çalışmanın bedelini vatandaş ödüyor

İskenderun Belediyesi’ndeki koordinasyon eksikliği vatandaşları çileden çıkartıyor. İskenderun Belediyesi’ndeki bazı idareciler, şehir merkezini yapboza döndürerek belediyeyi milyonlarca liralık zarara uğratıyorlar.
Yollar yapboza döndü
Daha üç gün önce asfaltlanarak hizmete açılan servis yolları şimdi tekrar iş makineleri ile kazılıyor. Yapılan çalışmaları gören esnaf ve mahalle sakinleri isyan ederek, “Burası üç gün önce asfaltlandı ve hizmete açıldı. Daha asfaltın tam kuruması bile gerçekleşmeden şimdi de su borularının geçmesi nedeni ile yeni yapılan asfaltlar tekrar söküldü. Bu koordinasyon eksikliği ve iş bilmezliğin faturası yine bizlere çıkıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Yapılan çalışmaların hemen yanında ikamet eden bir vatandaş ise, bu olup bitenlere “İçim kan ağlıyor. Daha yeni yapılan bir yer tekrar iş makineleri ile sökülüyor. Allah’tan korkan insan bunu yapmaz. Vicdanı olan insan, ülkenin milli değerlerine sahip çıkar. Bu kadar beceriksiz iş yapılmaz. İskenderun halkının parası ile kente hizmet etmeye çalışan İskenderun Belediyesi yönetimi bu kadar koordinasyonsuz bir çalışmanın getirdiği büyük masrafların hesabını nasıl verecek?” diyerek sitemlerini dile getirdi.
Şimdi akıllara şu sorular geliyor
Mademki servis yolundan su boruları geçekti, neden hemen asfaltlama çalışmaları yapıldı?
İşler günlük olarak plansız programsız mı yapılıyor?
İskenderun Belediyesi’ndeki her kurum kendi başına mı çalışmalarını sürdürüyor? Belediye Binasında kurum amirleri hiçbir araya gelerek çalışmalarla ilgili koordinasyon çalışmaları yapmıyorlar mı?

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.