Abacı engellilerin gönlünü aldı

Anıl Otomotiv ve Turizmcilik, Ramazan ayı nedeniyle İskenderun Engelliler Basketbol takımı oyuncuları ile basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu.
Abacı engellilerin gönlünü aldı
Sahip oldukları The Anılife’s Otel’in karşısında bulunan açık alanda verilen iftar yemeği öncesinde Anıl Otomotiv ve Turizmcilik Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı, basın mensuplarını ve İskenderun Engelliler Basketbol takımı sporcu ve ailelerini kapıda karşıladı.
İftar yemeğine basketbol takımının yöneticisi Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen de katıldı. Yemeğin ardından kürsüye gelen Şekip Abacı, yemek duasını yaptıktan sonra, engellilerin ülke genelinde büyük bir nüfusu kapsadığına vurgu yaparak, fert olarak bu insanların yaşamlarını kolaylaştıracak faaliyetlerde bulunulması gerektiğini söyledi.
Abacı, sosyal sorumluluk anlayışları içerisinde bu kutsal günde gerek İskenderun basını ve gerekse engelliler basketbol takımıyla birlikte oruç açmanın derin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, bu yemeği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını da açıkladı.
Konuşmasının ardından tek tek masaları gezen Yönetim Kurulu Başkanı Abacı, engelli sporcu ve basın mensuplarıyla sohbet etti.
Yemeğin sonunda Anıl Otomotiv yetkilerinin bu nazik davetine katılmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden takımın Antrenörü Emin Sakman “Şekip bey yıllardır bize yardımcı oldu ve olmaya da devam ediyor. Takıma verdiği bu iftar yemeğinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Yemeğin ardından Abacı, yine aynı şekilde konuklarını kapıda uğurladı ve seneye bir kez daha iftar yemeğinde buluşmayı dilediğini belirtti.
Bu arada İskenderun’un ilk ve tek butik otel konundaki The Anılife’s Otel’in karşısında bulunan boş arazi, dizayn edilerek,kır bahçesi haline getirildi. Şekip Abacı, bu arazide otele gelen konukların kullanımına sunduklarını ifade ederek şöyle konuştu:
Bu arazimiz, otele hizmet edeceği gibi bu gibi toplu iftar davetleri ile organizasyonlara ev sahipliği yapacak. İlk kez burada bir iftar yemeği veriyoruz. Otele kazandırdığımız bu arazideki eksiklere gidererek yeni sezona daha aktif ve görselliği çağdaş olacak bir hale dönüştüreceğiz. Buradaki çalışmalarımız daha bitmedi.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.