Yaşlı kadının esrarengiz ölümü

İskenderun Muradiye Mahallesi’nde ikamet eden Sadiye Döner, evinde eşi ile tartıştığı iddiasıyla evden ayrılıp komşusuna gittiği sırada hayatını kaybetti.
Ramazan ayında yaşanan aşırı sıcaklar birçok vatandaşı bunaltıyor. Muradiye Mahallesi 239 sokak üzerinde oturan 51 yaşındaki Sadiye Döner, edinilen bilgilere göre, eşi Durak Döner ile tartışır. Daha sonra evden ayrılan ve komşusuna giden Döner, “Ben ölüyorum hakkınızı helal edin” diyerek komşusunun evinde hayatını kaybeti.
Yaşanan paniğin ardında ise, 112 acil servis ve polis ekibine haber veren mahalle sakinleri olayın ne olduğunu öğrenmeye çalıştılar.
Yaşlı kadının esrarengiz ölümü
112 acil servis ekipleri, yerde yatan yaşlı kadının ölümünü şüpheli bularak durumun incelenmesini istediler. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve asayiş ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken, mahalle sakinleri ise hayatını kaybeden yaşlı kadına devamlı eşi tarafından şiddet uygulandığını ve tartıştıklarını belirttiler. Bunun üzerine Durak Döner, polis tarafından gözaltına alındı. Şu anda savcılık kadının neden öldüğü konusunda geniş çaplı araştırma başlatırlarken, 51 yaşında hayatını kaybeden Sadiye Döner’in cesedi otopsi içen Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.