Nice güzel Ramazan akşamlarında bir arada olalım

VALİ CERRAH, OSMANİYE VALİLİĞİ TARAFINDAN CUMHURİYET MEYDANINDA DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

“Nice güzel Ramazan akşamlarında bir arada olalım”

Nice güzel Ramazan akşamlarında bir arada olalım
Vali Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. İftar yemeğine Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Hasan Hüseyin Türkoğlu, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcıları Yusuf Özdemir, Ali Çağlar, Halit Deveci, Mehmet Sadık Tunç, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Özkan, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Cerrah, iftar öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek Ramazanlarını tebrik etti. Yemek sonrasında konuşan Vali Cerrah orucunu vatandaşlarla birlikte açmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Diliyorum ki, nice güzel Ramazan akşamlarında bir arada olalım ve huzur içinde orucumuzu açalım. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan aylarını kutluyorum” dedi.
İftarlarını Vali Cerrah ve diğer protokol üyeleri ile birlikte açan vatandaşlar ise, iftar sofrasında Vali Cerrah ve diğer protokol mensuplarını aralarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, düzenlenen yemek için Vali Cerrah’a teşekkür ettiler.
Vali Cerrah yemek sonrasında Cumhuriyet Meydanında kurulan Ramazan Çadırında protokol mensupları ile çay içerek sohbet etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.