Evimiz soframız bir olsun

Ramazan iftar tırı Akbağlar’da.. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz:

“Evimiz soframız bir olsun”

Ramazan Ayı boyunca, ‘Ramazan Paylaştıkça Güzel’ projesi adı altında her gün bir mahallede halka sıcak yemek dağıtan AK Parti İlçe Teşkilatı’nın girişimleri ve hayırsever işadamlarının katkıları ile oluşturulan ‘İftar yemeği dağıtım tırı’ Ramazan’ın 15. gününde Akbağlar mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Evimiz soframız bir olsun
Diğer günlerden farklı olarak kumanya şeklinde dağıtım yerine mahalle de uzun bir sofra kuran AK Parti İlçe Teşkilatı vatandaşlarla bir arada orucunu açtı.
İftar tırı uygulamasıyla bir kez daha hizmeti vatandaşın ayağına götüren İskenderun AK Parti İlçe Teşkilatı, gelecek yıllardaki ramazan aylarında, iftar tırının sayılarını arttırıp bir gelenek haline getirmeyi planlıyor. İskenderun AK Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, ”Her zaman, her yerde söylediğimiz gibi, biz sadece seçimlerde değil her zaman halkın içerisindeyiz. Halkla iç içeyiz. Evlat, kardeş abi, arkadaş olmaya çalışıyoruz, elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. AK Parti milletin partisidir. Bizler vatandaşın hizmetkârıyız. Biz istedik ki, Ramazan da da hep birlikte olalım. Evimiz soframız bir olsun” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.