İskenderun Belediyesi’nin yapamadığını AK Parti ilçe teşkilatı yaptı

İskenderun Belediyesi iftar çadırı kurmakta imtina ederken, AK Parti, İskenderun’da TIR aracıyla halka iftar yemeği dağıtıyor.

AK Parti gönülleri fethetti!

İskenderun Belediyesi’nin yapamadığını AK Parti ilçe teşkilatı yaptı.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın girişimleri ve hayırsever işadamlarının katkıları ile oluşturulan ‘İftar yemeği dağıtım TIRı’ halka sıcak yemek dağıtmaya başladı.
İskenderun Belediyesi’nin yapamadığını AK Parti ilçe teşkilatı yaptı
Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede iftar saatinden önce muhtaç insanlara sıcak yemek ve tatlıdan oluşan kumanya dağıtımı yapılacak. AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından özel olarak yaptırılan iftar yemeği dağıtım aracında pişirilen yemeklerin dağıtımına Esentepe Mahallesinden başlandı. AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, katkıda bulunan iş adamları ve hayırsever vatandaşlar da iftar TIR’ı önünde toplanıp bir imece usulü yemek dağıttı.
AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci yaptığı açıklamada, “AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatımızın önderliğinde başlatılan ve hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımız, belediye başkanlarımızın katkıları ile bu kazan kaynıyor ve iftarda muhtaç insanlarımıza teslim ediliyor. Burada bu kumanyalarını muhtaçlara ulaşTIRılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ise, “Parti yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yaptığımız istişare sonucunda şehrimizdeki hayırseverlerimiz ile el ele vererek ‘İftar Yemeği Dağıtım Aracı’ olan TIR’ımızı ramazana yetiştirdik. Bugün Esentepe Mahallesinden başlıyoruz ve Ramazan ayı boyunca hergün bir mahallede bin kişiye kumanya şeklinde yemeklerimizi özel paketler halinde halkımıza iftardan önce teslim edeceğiz. AK Partili tüm belediyeler Ramazan çadırı açmakta ve halkımıza yardımlar yapmaktadır. İnşallah İskenderun’u AK Parti Belediyesi yaptığımız takdirde şehrimizin dört bir tarafında da Ramazan çadırları kuracağız. Bu sene Ramazan ayında oluşturduğumuz ‘İftar Yemeği dağıtım Aracı” sayesinde şehrimizin tüm mahallelerine gitme ve halkımız ile birlikte olmanın manevi hazzını yaşacağız” dedi.
İskenderunlu hayırsever işadamı Bedrettin Öz ise, “Kendi şehrimizde çalışıyor ve kazanıyoruz. Allah bizlere bu imkanı sağladı. Bizler de imkanlarımızı ölçüsünde muhtaç insanlarımızı gözetmek durumundayız ve insanlarımıza yardım etmenin manevi mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayını fırsat bilerek, muhtaç insanları gözetmek durumundayız. Bugün burada iş adamlarımızın imice usulü ile yaptıkları yardımlar sayesinde kazanlar kaynamakta ve insanlarımız evlerine sıcak yemek götürmenin sevincini yaşamaktadır. Onların yüzünün güldüğünü görmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir” ifadesini kullandı.
Esentepe Mahallesinde oturan vatandaşlar ise, yardımı yapan İş adamları ve AK Parti Teşkilatına teşekkürlerini ilettiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.