Doktor hastanede intihar etti!

Erzin Devlet Hastanesi’nde görevli anestezi uzmanı Dr. Yücel Uğuz (41) nöbet sonrası sabaha karşı ameliyathanede bilinmeyen nedenle şırınga ile intihar etmiş bir şekilde ölü bulundu.
Erzin Devlet Hastanesi’nde çalışan personel tarafından ameliyathanedeki anestezi odasına sabaha karşı temizlik yapmaya geldiğinde doktorun cansız bedeniyle karşılaştı. Hastanede görevli Polise haber verilmesi üzerine, olay yerine gelen ekipler önce uzman Dr. Yücel Uğuz’un bulunduğu yer güvenlik kordonuna alındı. Kolunda şırınga enjekte edilmiş bir şekilde bulunduğu öğrenilen Uzman Dr. Yücel Uğuz’un ölüm sebebinin araştırılması amacıyla olay yeri inceleme ekipleri geniş çaplı bilgi ve delil toplama çalışması yaptı.
Uzman Dr. Uğuz’u intihara sürükleyen nedenlere ilişkin henüz bir bilgiye ulaşılamazken, Erzin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tahkikatını sürdürüyor.
Evli ve iki çocuk babası Anestezi Uzmanı Dr. Yücel Uğuz’un intiharı, çalıştığı Erzin Devlet Hastanesi ve sağlıkçılar camiası ve sevenlerini derinden üzdü.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.