Basın özgürlüğü demokratik ve çağdaş bir ülkenin garantisidir

“Basın özgürlüğü demokratik ve çağdaş bir ülkenin garantisidir”

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 20 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Geçmişte olduğu gibi bugün de kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılmasında, demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarından birisi olan sizlerin, 24 Temmuz Basın Bayramını kutlarız” dedi. Açıklama şöyle:
“Toplumun haber alma hakkını yerine getirmek için büyük uğraşlar sonucu elde edilen basın özgürlüğü kuşkusuz, demokratik ve çağdaş bir ülkenin garantisidir. Basın özgürlüğü hakkının elde edildiği, sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz 1908’den bu yana 104 yıldır kutlanan Basın Bayramı’nın anlamı her zamanki değerini koruduğu gibi; doğru haberin hem ulusal bütünlüğe, hem ekonomiye, hem de halkımızın yaşam standartlarının gelişmesine katkısı kuşkusuz.
Çok farklı alanlardan haber alma imkanına sahip olduğumuz, basının yeni mecralarıyla tanıştığımız bu yeni dönemde, doğru haberin önemi artarak devam ederken, doğru habere ulaşmamız için verdiğiniz emekleriniz için bu vesileyle teşekkür ederiz. 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.