Milletvekili Akgöl, şoför Yılmaz’ı alarak yurda döndü

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, beraberinde ki bir heyetle Cilvegözü sınır kapısına giderek, rehin tutulan Türk şoför Ahmet Yılmaz’ı alarak yurda döndüler.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, “Türkiye Hükümetinin silahlı Suriye muhaliflerinin işgal ettikleri bab el hava tampon bölgesinde yük indiren Türklere ait 32 TIR’ı yükleri ile birlikte ateşe verdikleri ve yağmaladıkları, bu yetmezmiş gibi birde Türk şoförü esir olarak tutmaya kalkıştıkları gerçeğiyle karşı karşıyayız” dedi. Suriye’deki muhalifler tarafından rehin tutulan Ahmet Yılmaz, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve beraberindeki CHP İlçe başkanları ile birlikte Cilve Gözü sınır kapısından yurda giriş yaptı. Bu arada, gümrük muhafaza memurunun kraldan fazla kralcı bir tavır sergilediği ve kapıyı açmayarak, Vekil Akgöl ve CHP heyetini içeri almak istememesi ile kapıda bir süre gergin anların yaşandığı belirtili.
Tüm engellemelere ve yaşanan gerginliğe rağmen CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl’ün kapıyı açtırdığı ve rehin tutulan Ahmet Yılmaz ile birlikte kapıdan çıktığı ifade edildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.