Zihni Hastürk’ü kaybettik!

Merhum Gazeteci Hazım Hastürk en küçük oğlu, gazeteci ve müzisyen Ses Gazetesinde köşe yazarlığı yapan Zihni Hastürk, evinde yaşama veda ederek sevenlerini yasa boğdu.
İskenderun’da Piri Reis Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde ikamet ettiği evinde yaşama veda eden Gazeteci-Müzisyen Zihni Hastürk uzun bir süredir kalp rahatsızlığı bulunuyordu. Kalp fonksiyonlarının %25 çalıştığı belirtilen ve defalarca yoğun bakımda tedavi altına alınan Zihni Hastürk, hastalığının amansız pençesinden kendini kurtaramayarak evinde Akşamüzeri saat 19.00 sıralarında yaşama gözlerini yumdu. Zihni Hastürk’ün vefatı, ailesini, sevenlerini, okurlarını derinden üzerek yasa boğdu.
Zihni Hastürk’ü kaybettik!
Merhum Seçkin, Erkin, Tamer ve Seden Hastürk’ün kardeşi olan Zihni Hastürk’ün cenazesi yarın (Çarşamba günü) öğle namazı sonrasında Kaptan Mehmet Paşa Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Çankaya Asri Mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.
İskenderun’da Merhum Hazım Hastürk’ün İleri Türkiye Gazetesinde çalışan, bir dönem Esnafın Sesi Gazetesini çıkartan Zihni Hastürk, daha sonra çeşitli gazetelerde muhabir ve köşe yazarlığı, yerel Süzgeç Mizah Dergisinde mizah yazıları yaptı. Antalya’ya yerleşerek 10 yıl gibi bir süre müzisyenlikle uğraştı, kısa bir süredir de SES Gazetesinde köşe yazarlığı yapıyordu.
İskenderunhaber ailesi olarak Meslektaşımız Zihni Hastürk’a Allah’tan Rahmet, kederli Hastürk ailesi ve Basın Camiasına başsağlığı dileriz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.