Teşekkürler Mikado..

Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz ve yetim yavrularımız keyifli bir hafta sonu geçirmenin tadına vardılar. Her biri birbirinden değerli çocuklar İskenderun’un tanınmış ve başarılı işletmecilerinden Mikado’nun sahibi Yılmaz Arslan’ın konuğu oldular. Başarılı işletmeci Arslan, örnek bir yaklaşım göstererek çocuklara farklı bir hafta sonu yaşatmak için onları yemekte ağırladı.
Teşekkürler Mikado..
Yemeğe İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri idarecileri ve çocuklar katıldı. Topluca yemek yiyen kimsesiz ve yetim çocukların oldukça mutlu ve keyifli oldukları görüldü. Hafta sonunu çocuklara ayırarak onları yalnız bırakmayan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı ile birlikte çocuklarla bol bol sohbet ederek büyük takdir topladılar.
Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ni bölgemize kazandıran Hayırsever Tosyalı ailesine teşekkür eden İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, “Bu çocuklarımıza ne kadar ilgi göstersek te azdır. Onlar en büyük servetimizdir. Anne ve baba şefkati görmeyen bu çocuklarımıza böylesi yaklaşımlarda bizleri mutlu ediyor. Mikado’nun sahibi Yılmaz beye göstermiş olduğu bu hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.