Müdür Yıldızkaya meslektaşlarıyla vedalaştı

“Hakkınızı helal edin”

İskenderun ilçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, meslektaşları ile vedalaşarak helallik istedi. Yaklaşık bir yıl önce İskenderun’a gelen ve burada başarılı görevlerde bulunan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, kendi isteği ile tayinini isteyerek Kayseri’ye atandı.

Yapılan atamanın ardından ise, İskenderun’da mesai arkadaşları ile Emniyet lokalinde vedalaşarak helallik isteyen Müdür Yıldızkaya, “Bu güne kadar sizlerle çalışma fırsatı bulduk. Kendi isteğim ile tayinim çıktı. Sizlerden ayrıldığıma çok üzülüyorum ama kısmet böyleymiş. İnşallah bir başka yerde çalışma fırsatı buluruz. Ülkemiz küçük, yarının ne olacağını bilemiyoruz. Hepinizin başarısından gurur duyuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diyerek sözlerini tamamladı. Polisler ve birim amirleri de müdürleriyle tek tek vedalaşarak haklarını helal ettiler. Vedalaşma töreni zaman zaman duygu dolu anların yaşanmasına neden olurken, Müdür YIldızkaya Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.