Müdür Demiryürek kısa sürede büyük sevgi kazandı

Kütahya’ya tayini çıkan İskenderun İlçe eski Nüfus Müdürü Necati Boztaş’tan boşalan koltuğa geçici olarak Altınözü İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Demiryürek atandı. Yaklaşık 10 yıldır Altınözü’ndeki müdürlük görevini başarıyla yürüten dürüst kişiliği, sıcakkanlılığı ve vatandaşa olan duyarlı yaklaşımlarıyla kısa sürede her kesimin takdirini kazandı. Devlet yapısını bilen, sorun ve sıkıntıları anında çözebilecek bilgi ve beceriye sahip olan İskenderun İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Demiryürek, aynı zamanda personelle de şimdiden sıkı bir bağ kurarak vatandaşların her türlü nüfus işlemlerini ekibiyle birlikte yerine büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla yerine getiriyor.
Müdür Demiryürek kısa sürede büyük sevgi kazandı
VATANDAŞLAR SİZİ ASALETEN GÖRMEK İSTİYOR
Kentimizde görev yaptığı kısa sürede büyük mesafe kat eden Müdür Demiryürek İskenderun halkının da büyük sevgisini kazandı. İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Demiryürek’in kısa sürede İskenderun gibi büyük bir yerde ne kadar başarılı olduğunu ispatladığını kaydeden vatandaşlar geçici olarak İskenderun’a gelen müdür Demiryürek’in asaleten de atanmasını ve burada görev yapmasını istediklerini dile getirdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.