Ameliyat masasındayız

İskenderunspor gerçekten şu anda çok önemli bir geçiş yaşıyor. Herkes yapılacak oluşumu bekliyor. Ama İskenderunspor adeta can çekişiyor. Bir kaç haftadır hatta aydır hep gündemde maddi sıkıntı çektiğini bilmeyen yok. Yavaş yavaş oluşumlar var, ama az yetersiz.. Çok küçük ama yinede yardım yapanlara çok teşekkür ediyorum. Önemli olan bu işe girmekti.

Bir oluşum başladı, fakat arkası gelmedi. Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen oluşumdan bana göre eser yok. Ha şöyle var; o oluşumdan sonra bazı isimler özellikle Nuri Üysen, Doğan Erten gibi isimler İskenderunspor üzerine gerçekten çok düştü. Bu konuda önemli mesafeler de aldılar. Ama şu anda bir can ameliyat masasında… Bakın iskenderunspor’un bulunduğu grupta tüm takımlar transferlerini yaptı. Herkes takımını kurdu kampa gittiler. İskenderunspor ise hala bir futbolcuyla anlaşmış değil! Bu kadar oluşum içerisinde olmak önemli değil! Önemli olan takımı kurmaktır. Eğer 10 gün sonrasına kadar bir gelişme olmazsa İskenderunspor diye bir takım olmayacak ve bu kulüp varken yok olup gidecek. İşte o zaman bunun sorumluları hesaplarını çıkıp sporseverlere ve millete vereceklerdir.
Şu anda İskenderunspor’da futbol oynamak isteyen çok oyuncu var. Geçtiğimiz yıl takımda yer alan Şifo Mehmet Türk, Ali Kurt ve birçok isim hala bekliyor. Ama İskenderunspor’da durum ne? Kimse bilmiyor. Herkes gözünü dikmiş yemeğe, tamam yemek çok önemli. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in iş adamlarına vereceği yemek memleketimiz açısından son derece önemli, ama oturup yemek düzenlenecekmiş biraz bekleyelim de o aradan para gelecekmiş diye durursak çok yanılmış oluruz. Artık herkesin kendisine gelmesi lazım. İç transfer bitmeli, yetiyormu hayır! Dış transfer bitmeli ve iyi topçular alınmalı. Çünkü bu oluşumun getirisi eğer büyük olursa takımın da büyük işler yapması gerekir.
Hocaya bakıyorum, hala bekliyor, adam ne yapacağını bilmiyor. Nerede antrenman yapacak? Kimlerle antrenman yapacak? Belli değil! Çünkü kimse harekete geçmiyor. Çözülmesi gereken küçük sorunlar çözülmüyor. Oysaki bu işlerin çözülmesi için başta yönetim olmak üzere herkes bir şeyler yapmalıdır. Artık takımın kendi işine bakması lazım diğerleri de maddi açıdan ilgilenmeli.

İDÇ spor sahiplenilmeli
İskenderun Demirçelikspor, kentimizin ismini 2.ligde temsil etti. Ancak bu güne kadar hiç bu kadar sıkıntı yaşamadı diye biliyorum. Şu anda demirçelik spor kulübünü de maddi sıkıntıları yaşamaya başladı. Bu sezon genç oyuncularla devam edecek. İnşallah ligden düşmezler ve takımın ismi ikinci ligde kalır.
Bence İskenderun demirçelikspor’a İskenderunluların da manevi olarak sahip çıkması lazım. Bu takımı bir başkaları yüzünden heba etmemiz lazım.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.