Bir suyum bile yok

İskenderun’da havaların mevsim normalleri üzerine seyretmesi ve nem oranında artış başta insanlar olmak üzere tüm canlı varlıkları canından bezdiriyor. Temmuz ayının aşırı sıcaklarına birde nem faktörü eklenince canlılar için yaşam oldukça zor bir hale geldi. Zaman zaman 40 dereceye kadar çıkan aşırı sıcaklarda hayvanlarda oldukça sıkıntı çekiyorlar.
Bir suyum bile yok
İskenderun Ulucami caddesi üzerinde minik bir kedi susuzluktan adeta gölge bir iş yerinin önünde yarı baygın vaziyette yatması hayvan severlerin yüreğini burktu. Çevrede bulunan vatandaşlar ve iş yeri sahipleri ellerinde bulunan küçük pet şişesinin kapağına canlılar için hayat kaynağı olan suyu koyarak kediye rahatlattılar. Kedi öylesine susamıştı ki, defalarca kapağın içinden kana kana su içti. Ortaya çıkan bu manzara suyun canlı varlıkların hayatı için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatladı. Duyarlı ve içinde hayvan sevgisi taşıyan insanlarımızın göstermiş olduğu bu yaklaşım takdir edildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.