Kıraç Kırıkhan’ı salladı

Kıraç Kırıkhan’ı salladı

Kırıkhan ve çevre ilçelerde yaşayan binlerce insan Kıraç konseriyle coştu.

Kıraç Kırıkhan’ı salladı

Kırıkhan Belediyesi’nin 7. Kavun Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği konserde ünlü sanatçısı Kıraç sahne aldı.
Kırıkhan Şehir Stadı’nın kapalı tribünleri doldu, birçok seyirci çimler üzerinde konseri dinledi. Kırıkhan Belediyesi tarafından düzenlenen konserin bu yılki sanatçısı Kıraç olunca seyircilerde yerinde duramaz oldu. Kırıkhan Şehir Stadı’nda konser öncesi konuşan Belediye Başkanı Murat Sakman “ Cenab-ı Allah bir daha bizlere esaret yaşatmasın. Hatay’lılar olarak yıllarca Fransızların sömürgesi altında yaşamak zorunda kaldık. Ancak Türk Milletinin iradesi, gücü bu esaretin sona ermesini sağlamıştır. Hatay’ın Türk topraklarına kazandırılmasını sağlayan başta Yüce Önder Atatürk olmak üzere tüm emeği geçenleri rahmetle anıyoruz” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ise yaptığı konuşmada “ Hatay’ın bağımsızlığına kavuşup Türkiye Cumhuriyeti ne katılması kolay olmamıştır. Hataylılar çok zor günler geçirmiş ama hiçbir zaman birlik ve beraberliklerini koparmamışlar, büyük mücadele örneği göstermişlerdir. Hatay’ımıza bu günleri taşıyan tüm insanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bir daha esaret dolu günlerin yaşanmamasını diliyorum” dedi.
Milletvekili Mehmet Öntürk ve Belediye Başkanı Murat Sakman sanatçı Kıraç’a plaket verdiler. Belediye Başkan yardımcısı Uğur Polat ise bir kavun ikram etti. Sanatçı Kıraç, kavunu sahnede kesip tadına baktı ve arkadaşlarına ikram etti.
Kıraç şarkılarına başlayacağı sıra belediyenin düzenlediği havai fişek gösterisi başladı.
Kıraç’ın müzik şöleni başladığı andan itibaren tribünlerde de büyük bir hareketlenme başladı. Özellikle genç nesiller hem söyleyip, hem oynayarak Kıraç’a eşlik ettiler.
2 saati aşkın süre devam eden konser boyunca seyirciler yerlerinde oturmadılar.
Maddi imkânsızlıklar yüzünden Türkiye’ye mal olmuş ünlü sanatçıları izleyemeyen vatandaşları düşünerek her yıl bir ünlü sanatçıyı Kırıkhan’a getirterek halkla buluşturan Belediye Başkanı Murat Sakman ise bir kez daha övgüyü hak etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.