Gurur duyduk!

Gurur duyduk!

 

5 Temmuz 2012 tarihinde çeşitli etkinliklerle kutlanan İskenderun Kurtuluş Günü’nün 74.Yıldönümü münasebetiyle İskenderun Limanı’na konuşlanan TCG Bartın (F–504) Gemisi ve TCG Tarsus (P–1204) Gemisi programın seyrine renk katmak amacıyla halkın ziyaretine açıldı.

Gurur duyduk!

TCG Bartın (F–504) Gemisi Komutanı Deniz Binbaşı Erhan Fıçıcı ve TCG Tarsus (P–1204) Gemisi Komutanı Deniz Yüzbaşı İbrahim Kurakcı, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su başta olmak üzere Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı ve Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret ederek, İskenderun’un kurtuluşunun 74.yıldönümünü tebrik etti.

Yapılan bu nezaket ziyaretinin karşılığında, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş; TCG Bartın (F–504) Gemisi ve TCG Tarsus (P–1204) Gemisi’ne iade-i ziyarette bulundu. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Türk Askeri Savaş gemilerinden olan TCG Bartın (F–504) Gemisi ve TCG Tarsus (P–1204) Gemisi hakkında bilgi alan Kaymakam Ali İhsan Su, Deniz Binbaşı Erhan Fıçıcı ve Deniz Yüzbaşı İbrahim Kurakcı’ya teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Önceki İçerikGol Kralı Ahmet Göçmen ASAŞSPOR ŞAMPİYON
Sonraki İçerik5 temmuz Festivali
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.