Acılarına intiharla son verdi

Acılarına intiharla son verdi

Acılarına intiharla son verdiUzun yıllar Almanya’da çalıştıktan sonra emekli olarak memleketi İskenderun’da yaşamını sürdüren 78 yaşındaki Süleyman Satar’dan bir süre haber alınamayınca şehir merkezindeki evinde kendini asmış bir şekilde bulundu.
Kurtuluş Mahallesi PTT arkasında oturan Süleyman Satar yazlıkta oturan ailesine emekli maaşını alıp kent merkezindeki evine geçeceğini bildirdi. Sağlık sorunları bulunduğu ve acılarına dayanamadığı ifade edilen 78 yaşındaki emekli gurbetçi Süleyman Satar’da bir süre haber alınamayınca ailesi evine geldi. Kapının kilitli olması ve ses çıkmaması üzerine içeri girildiğinde yakınları korkunç manzarayla karşılaştı. Evinin mutfağında kendini iple asan Satar’ın ölümüne tanık olan eşini komşuları ve kızı zorla sakinleştirebildi.
Dört erkek, bir kız çocuğu babası olan Süleyman Satar’ın uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve acılarına dayanamadığını ifade eden yakınları, en son yazlık evden maaş almak için bankaya gittiğini söylediler. Satar’ın naşı geçtiğimiz hafta sonu evinin önünden alınarak Karaağaç Asri Mezarlığı’na getirildi. Satar, burada dualarla ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.