Eymen bebek mutluluklarına mutluluk kattı

Güney Medya Grubu’nun başarılı muhabirlerinden Mustafa Topal ikinci kez baba oldu

Eymen bebek mutluluklarına mutluluk kattı
Eymen bebek mutluluklarına mutluluk kattı
Güney Medya Grubu’nun başarılı muhabirlerinden Mustafa Topal, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Mustafa Topal ile İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan eşi Sevim Topal’in oğulları İskenderun Yeni Devlet Hastanesi’nde başarılı bir operasyonla dünyaya gözlerini açtı. Sağlıklı bir şekilde hayata “Merhaba” diyen bebeğe Berat Eymen adı verildi. Eymen bebek, dün sabah saat 09:10 sularında İskenderun Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Kemal Kılıç’ın başarılı ameliyatıyla gözlerini açtı. Anne Sevim Topal ile Eymen bebeğin sağlık durumlarının oldukça iyi olduğu öğrenildi.
Bu arada ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Güney Medya Grubu muhabiri Mustafa Topal’ın oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Eşinin ve yeni bebeğinin sağlık durumlarının iyi olmasıyla daha da mutlu olan Mustafa Topal, bir evlat daha dünyaya getirmenin sevincini yaşadığını kaydederek, “Ecrin adında bir kızım vardı, şimdi bir de Eymen adında oğlum oldu. Çok mutlu ve sevinçliyim. Şükürler olsun ki, Allah bir kez daha evlat sahibi olmayı bize nasip etti. Allah olmayanlara da versin. Nasıl bir mutluluk yaşadığımı tahmin edemezsiniz. Yanımızda olan, sevincimizi paylaşan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Anne Sevim Topal ikinci kez anne olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Anneliğin çok farklı bir duygu olduğunu kaydeden Sevim Topal, Allah’ın herkese evlat sahibi olmayı nasip etmesini diledi. Güney Medya Grubu olarak Mustafa-Sevim çiftini kutluyor, Eymen bebeğe sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmesini temenni ediyoruz.
Önceki İçerikMurat Boz nefesleri kesti
Sonraki İçerikDörtyol Musiki Derneğinden Nezaket Ziyareti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.