74 yıllık gurur

Türk askerinin Hatay’a İskenderun’dan girişinin 74. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Dün sabah saatlerinde anıt alanına çelenk sunma programı gerçekleştirildi. Törene, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, sivil toplum örgütleri, askeri erkân katıldı.
74 yıllık gurur
Tören çelenk sunma programı ile başladı İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ve Garnizon Komutanlığı tarafından sunulan çelenklerin ardından ise saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise Anı Defterine yazdıklarını okudu. Ardından katılımcılara konuşma yapan Başkan Civelek, “Tüm İskenderun halkının Kurtuluş Bayramı’nı kutluyoruz. Bizlere bu günleri gösteren başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımı iletiyorum” dedi. Tören konuşmanın ardından sona erdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.