Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum

Tayini çıkan SGK Hatay İl Müdürü Zülfü Camkurt, İskenderun’da veda ziyaretlerini sürdürüyor. Camkurt İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na veda ziyaretinde bulundu:

“Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum”
Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum
Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt, tayininin çıkması nedeni ile İskenderun’da veda ziyaretleri gerçekleştirdi. İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek veda eden SGK İl Müdürü Mehmet Zülfü Camkurt, “Burada sizlere veda etmeye geldim. Ancak devletimizin şerefli görevlerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Şu anda bize bir başka yerde görev sunuldu. Burada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerçekten Hatay’da olduğum süre içerisinde çalışmalarımızı tüm bölgeye yaydık. İskenderun SGK Kurumu yeniden yapılandırıldı. Arşivlerimiz bilgisayar ortamına alındı. Hatay’ın tüm ilçelerinde önemli çalışmalarımız oldu. İnşallah bundan sonraki arkadaşlarımız da çalışmalarını en iyi şekilde yapacaklar. Bu güne kadar bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür emek için buradayım” dedi.
Daha sonra ise İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül, Müdür Camkurt’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Bizler sizi bürokrat değil, bir kardeş gibi gördük. İnşallah bu birliktelik ve dostluğumuz her zaman sürecektir. Uzaklıkları yakın eden bir telefon var. Bu konuda sizlerin her zaman yanınızdayız. Size yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların arından ise İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül SGK İl Müdürü Zülfü Camkurt’a hatıra şildi takdim etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.