Büyük İskenderun

Gerçekten adı büyük bazen olmadık yerde yapılan tavırlar taktir topluyor.
Hatırlayan çok kişi vardır. Ya da şöyle söyleyelim takip eden çünkü Hatay spor tarihinde ilk kez İskenderun bir dayanışma yemeği düzenliyor. Herkes hayret ediyor hayırdır inşallah Antakya ve biz İskenderun durup oturduğumuz yerde bu ne yemeği olur arkadaşlar diyerek kendimce merak ettim. Tabi benim gibi herkes aynı zamanda tedirgin oldular. Ama ben Yemeğin temeli çok önceden beri atıldığını biliyorum.
Daha önce bu yemeğin aynısı Ankara da Gerçekleştirildi.
Onun için ben çok şaşırmadım.
Ama aynı yemeğin burada olması ve özellikle yemeğe adalet bakanının Katılacağı, Hatay Valisinin katılacağı, Hatay milletvekillerinin tamamının katılacağı, iş adamların ve spor kamuoyundan katılacaklarının söylenmesi tabi ilgiyi artırmak istemekten öte bir şey değildi.
Neyse yemekte beklenen olmadı. Hatay spor Başkanı ve yönetimi de istediğini İskenderun’dan alamadı. Ama iskenderunspor’a desteğin burada konuşulması gerçekten çok önemliydi. İş adamların da burada olması ve İskenderunspor’un gerçeğini burada masaya yatırmaları gerçekten beni fazlasıyla memnun etti. İş adamı Nuri Üysen iskenderunspor’un var olduğunu unutmamak lazım. Hatay spor’u kalkındıracağız diye iskenderunspor’u yok etmek diye bir şeyin olması doğru değildir bizlerin burada iskenderunspor’a sahip çıkması lazım açıklamaları muhteşem oldu.
Ardından Belediye başkanı Yusuf Civelek çıktı. o da Nuri Beye katıldığını ve takıma sahip çıkılmasını istedi.
Daha Sonra İş adamı ve hayır seven Fuat Tosyalı çıktı. Gerçekten hem Hatay spor yönetimine hemde iskenderunspor ailesine çok önemli açıklamalar yaptı. Önemli düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı. Ve Hatay spor’un Hatay’ın geneline yayılarak tüm Hatay’dan oluşan bir yönetim kurulmasını istedi.
İyi fikir olması gereken bu bakalım bundan sonra neler olacaktır.
Ama şunu söyleye bilirim. Hatay spor gecesinde yapılan plan olmadı. Hatay spor gecesinde yemek yendi ve iskenderunspor’unda varlığı burada daha açık bir şekilde konuşuldu. Bu çok önemliydi tüm İskenderun bunu bekliyordu zaten şu anda da gerçekten tüm iskenderun büyük bir oluşum bekliyor. Eski oluşumu herkes bitti diye düşünüyor ama ben hala bekliyorum. Ufak bir kıvılcımın ne kor ateşe döneceğini görür gibiyim inşallah yanılmam çünkü İş adamı Nuri Üysen’in bu konudaki heyacanını görüyorum Belediye başkanını da bu konudaki girişimleri inanın Bu takımı ve taraftarları uçurur herkes heyecanlı bir takımı beklemeye başlar. Bu konuda birkaç gün içerisinde olup bitenleri yakından takip etmekte fayda var. İnşallah iyi şeylerin olacağını bekliyorum.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.