‘Birbirinizi hep sevin, sayın’

‘Birbirinizi hep sevin, sayın’Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler’in oğlunun nikahını kıydı.
İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve Melek Diler’in oğlu Mehmet ile Hatice-Adnan Kılıç’ın kızı Ayşegül Kılıç’ın nikah töreni, İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirildi.
Nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genç çifte birbirine karşı saygılı olmalarını ve sevmelerini öğütledi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Vatana, millete hayırlı ve sağlıklı evlatlar yetiştirin. Geleneklerimizi unutmayın. Bir ailenin devamlılığını sürdürmenin en önemli faktörü, birbirinize saygılı olmanızdır. Birbirinizi hep sevin, sayın ve hayatı paylaşın. Hayat paylaşınca daha güzel olur ve daha mutlu olursunuz” dedi. Genç çifte, fincan takımı hediye eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hayatı tam paylaşın. Eşitlik güzeldir. Size bir çift fincan hediye ediyoruz. Kahveyi gelin pişirecek, fincanı damat yıkayacak” şeklinde konuştu. Evlilik cüzdanını geline veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genç çift ve aileleriyle günün anısına fotoğraf çekildi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, hediye verdiği genç çifte mutluluk dileğinde bulundu.

Önceki İçerikPlaj Futbolu’nun ön eleme karşılaşması yapıldı
Sonraki İçerikKESSEP’TE ÖLÜM SESSİZLİĞİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.