TARIM MÜDÜRÜ ZABUN’DAN VALİ LEKESİZ’E VEDA ZİYARETİ

Aksaray iline tayini çıkan Hatay Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’e veda ziyaretinde bulundu.
İlimizde görev yaptığı 2009 yılı Temmuz ayından bu yana Sayın Valimiz Lekesiz’in yol göstericiliğinde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Zabun, ‘Sizden, hem idarecilik hem de stratejik planlama konusunda çok şeyler öğrendik. Hatay İli Kırsal Kalkınma Tarım ve Stratejik Planı’nı yaptık, uygulamaya koyduk, başarı ile devam ediyor, bu da sizin sayenizde oldu. Buradan ayrılsam da, ihtiyaç duyduğum her an bize yol göstericiliğiniz için sizi rahatlıkla arayabileceğim’ dedi.
TARIM MÜDÜRÜ ZABUN’DAN  VALİ LEKESİZ’E VEDA ZİYARETİ
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ise, ülkenin her karışında tüm kaynaklarımızı, geleceğe daha güçlenerek aktarmanın hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu ifade ederek, ‘Tarım sektörü de ülkemizde en önemli sektörlerden bir tanesi. Birlikte Hatay İli Kırsal Kalkınma Tarım ve Stratejik Planı’nı hazırladık. Katılımcı, paylaşımcı, saydam bir anlayışla doğru verilerin ortaya konulması önemliydi. Bunun, başta Tarım Müdürlüğü tarafından içselleştirilmesi, hayata konulması da önemliydi. Başta sen olmak üzere tarım teşkilatımız bunun ne anlam ifade ettiğinin farkına vardı, kavradı rafları bekleyen bir plan olmak yerine alana indi, ovaya indi, hayat bulmak yönünde başarılı şekilde ilerliyor. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim’ dedi.
Vali Lekesiz günün anısına Zabun’a ilimize özgü ipek kravat hediye etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.