Soylu’nun en mutlu günü

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Soylu ve İlhan ailelerinin en mutlu gününde imzalarıyla şahit oldular. Türkiye’nin sevilen seslerinden Ziynet Sali ile birlikte coşan davetliler, gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendiler

Soylu’nun en mutlu günü
Soylu’nun en mutlu günü
AK Parti Hatay 22’nci Dönem Milletvekili ve Soylu Beton Sahibi İsmail Soylu’nun güzel kızı Pınar Soylu (İlhan), İşadamı Lütfi İlhan’ın oğlu Ferhat İlhan’la dünya evine girdi.
İssos Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine; Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker katıldı.
Nikah merasiminin hemen ardından sahne alan Ziynet Sali, davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, bölgede görev yapan kaymakam ve belediye başkanları, iş adamları ve geçmiş dönem milletvekillerinin katıldığı düğün töreninde tüm davetliler, Ziynet Sali’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Önceki İçerikBülent Arınç, Nikah Şahidi Oldu
Sonraki İçerikBaşkan Civelek ‘söz’ verdi, ‘ses’ vermedi!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.