Ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler

İskenderun Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı’nın küçük kızı Soley, kendisi gibi yabancı dil öğretmeni olan İlter Baturay ile hayatını birleştirdi. Soley ile İlter önce Ankara’da yapılan Nikâh Töreni ile mutluluğa imzalarını atarken, İskenderun’da gerçekleştirilen sade bir düğün töreni ile de bu mutluluklarını sevenleriyle paylaştılar.
Mutlu çift, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın da nikâh şahitliği yaptığı nikâh töreninin ardından dünya evine girdiler.
Ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler
Bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ diyen çift daha sonra bu mutluluklarını İskenderun’da yapılan oldukça sade bir törenle, aile fertleri ve sevenleri ile paylaştılar. 16 Haziran Cumartesi günü, 3M Garden Club Çim Alanda yapılan düğün töreni genç çiftin oldukça zarif bir dansı ile başladı. Gece boyunca pistten inmeyen Soley ve İlter çiftinin mutluluklarına davetliler de ortak olurken, Nursal ve Semir Bağırsakçı çifti ise törene katılanlarla yakından ilgilenerek örnek bir misafirperverlik gösterdiler. Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Elazığ Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya’da birer mesaj göndererek, Soley ve İlter çiftini tebrik ettiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.