Arkeolog Yazar, Sevgi evlerini ziyaret etti

Arkeolog Yazar, Sevgi evlerini ziyaret etti
Arkeolog – Yazar Işık Soytürk, Hacı Pervin Tosyalı Sevgievleri’ni ziyaret ederek çocuklara Anadolu’da geçmişte yaşayan medeniyetleri slayt sunum eşliğinde önce anlattı ardından da çocuklara imzalı kitaplarını armağan etti.
Frigya Kralı Midas’ın kulakları eşek kulakları mitolojik öyküsünü anlatan Arkeolog – Yazar Soytürk, çocukları bu mitolojik öykünün içine çekerek sunumunu interaktif bir şekilde sürdürdü. Yaklaşık bir saat süren sunum sonunda Soytürk, yazarlığını kendisinin yaptığı kitapların dışında sahibi olduğu Filiz Yayıncılık’dan çıkan çocuk kitaplarını da çocuklara imzaladı.
Arkeolog Yazar, Sevgi evlerini ziyaret etti
Soytürk’ün kendileri adına imzaladığı kitapları heyecanlı bir şekilde incelemeye başlayan çocuklar, arkeolojinin ne olduğu, arkeologun ne iş yaptığını, geçmişte yaşayan medeniyetler hakkında bilgi sahibi oldular.
Türkiye’nin arkeolojik ve kültürel değerlerini tanıtan yazıları, çeşitli dergilerde yayınlanan Arkeolog – yazar Işık Soytürk, kültürel değerlerin çocuk yaşlarda verilmesi gerektiği inancıyla, çocuklara yönelik kitap yazmayı da sürdürüyor. Soytürk, gittiği her il, ilçe ve köyde okul çağındaki çocuklara yönelik çalışmaları gönüllülük temelinde yürütüyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.