Kriz aşılıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde heyecan gerçekten çok büyüktü. İskenderun spor’un kurtuluş reçetesi masaya yatırıldı. O masada da tatlılar yemekler yendi. Sonra ortam bayram havasına büründü. Yani iskenderunspor’a ciddi maddi destek sağlanacak diye herkes üzerine düşen görevi kabul etti. Paraların da toplanacağını, kimlerden nasıl para toplanacağını da tartıştılar. Gerçekten bu konuda emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.
Ama şunu bir kez daha gördüm ki bu işin kesinlikle İskenderun geneline ve halka yayılmasının şart olduğunu.
Bakın aradan iki hafta geçti paraların toplanması gerekirken hala hiçbir kurum,kuruluş,ve kişilerin iskenedunspor’a bir kuruş verdiklerini duymadık. araştırıyoruz kimseden ses çıkmadığını duyuyoruz.
Allah aşkına masa da konuşulanları kimse unutmadı olay daha çok yeni bu kadar hafızamızın unutkan olduğunu düşünmeyin.
Oluşturulan komitenin gerçekten bu kent için çalıştığına canı gönülden inanıyorum hepsini de çok ama çok iyi tanıyorum bu kentin kalkınması için hizmetçiliğini bile yapacak insanlar.
Her şey çok güzelde ortada para yok.
Bu paralar nasıl toplanacak, kim toplayacak. Futbolcular, malzemeciler gerçekten çok sıkıntılı adamların birçoğu 10 aylık ev kiralarını ödeyememiş durumdalar.
toplanacak bu paraların acilen borçların ödenmesinde kullanılmalı ki ortada oluşan kriz kalksın.
Şu anda herkesin sessiz bir bekleyiş içerisinde olması gerçekten çok ürkütücü
Hani ne oluyor diye soranlar çok, ama bizde ne olduğunu bilmiyoruz. İskenderun’da yaz başladı biliyorsunuz aşırı sıcaklarda herkes kendini serin yerlere bırakıyor. Üzerlerine bir mayışkanlık düşüyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesi için çok serin bir suyu memleketin üzerinden aşağı doğru dökmek lazım
Para gelmedin hesaplar yapılmasın.
Biliyorsunuz burada dedikodu çok güçlü Hükümet İndirip Hükümet yaparlar. Kulislerin ciddi döndüğü bir üretim merkezi İskenderun.
Yapılan bir oluşumun ardından ise herkes hesap yapmaya başladı. Takımın içinde olmayanlar bile takımın içinde gibi hesaplara başladılar. kim kendine nerede nasıl bir iş çıkartır diye çalışıyor.
Bazıları hocaların yerini gözlüyor bazı insanlarda kendilerine birilerini esir etmeye çalışıyor. Allah aşkına dürüst olmadığımız sürece bu işleri nasıl çözeceğiz.
Önce bu takımın dışarıdan bağı kesilmeli bu takımı takımın hocası, yöneticileri ve başkanı yönetmeli. Başkalarının dışarıdan müdahaleleriyle hareket edilmemeli ve bazı kişiler de bu oyuna da gelmemeli.
Şu anda takımın başında olan Can hoca ve ekibi uzun zamandır para almıyor. geçen kimin ne kadar alacaklarını da tek tek yazdık. bu kadar olumsuzlukların döndüğü bir takımın başında dışarıdan getireceğiniz hangi hoca durur. Acaba buraya çok ünlü hocaları da getirseniz bir gün bizim kahrımızı çeker mi parasını alır işine bakar parasını alamadığı an hadi bana ey vallah der ve çeker gider.
Bu nedenle hesabınızı kitabınızı çok iyi yapmalısınız. Dışarıdan gelen dedikodularla değil yaşanan sorunların içerisinden sizlere yardımcı olanlarla birlikte çıkılması en doğru karar diye düşünüyorum.
Hocayı beğenmeye bilirsin o zaman parayı bastırırsın, çok büyük hoca getirirsin. Futbolcuları Beğenmesin bastırırsın parayı iyi futbolcular alırsın. Sonra yetecek mi. Tesiste ve onların ihtiyaçlarını karşılamadığınız zaman size demeyecekler mi bu nasıl bir yer ilgi yok imkan yok diye. Ama bu futbolcular, teknik heyet, malzemeciler para almıyor. Paralarını hala almadıkları halde kendi memleketlerinden dolayı takıma sahiplenmiş durumdalar bunu gözden geçirmekte fayda var.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.