Büyük İskenderunspor?

Adı gerçekten çok Büyük. Dünyanın her yerinden tanınan bir ismi var..özellikle limanınızın olması herkesin dikkatini bu bölge çekiyor.
Zaten İskenderun ismi de Türkiye’de herkes tarafından yakından bilinir. imrendiği yer. Bu bölgenin insana yaşattığı kolaylıklar küçümsenecek gibi değil.
Yıllar öncesinde de İskenderunspor tüm Türkiye ye adını çok temiz ve başarılarla duyurmuştu. o zamanın ş adamları ve hayır severlerle birlikte bu takım başarıdan başarıya gidiyordu.
Şimdi de aynı oluşumların olduğunu görüyoruz. İskenderun Ticaret odası, deniz Ticaret odası, İş adamları, hayırseverler bu konuda ciddi bir katkı sağlamak için mücadele etme kararı aldılar. Aslında yıllar öncesinden alınacak bir karardı.
Şimdi olmasına da şükrediyoruz. Zararı yok.
Yapılan oluşumun son durumu herkes merakla bekliyor. Biz basın mensupları da gerçekten heyecanla bekliyoruz toplanan para varmı. Yapılan oluşumla ilgili bir gelişme var mı?
30 Haziranda yapılacak olan bir kongre var bu kongrede liste çıkacak mı söz konusun oluşumun bir yönetim listesi var mı bunların hepsinin acilen cevaplanması gerekiyor. Çünkü lig ağustosta başlayacak ve bunların hepsinin olması gerekiyor ki transferler gerçekleştirilsin. Yoksa yine aynı tas aynı hamam olmasın.
Bu konuda tüm İskenderun birlikte hareket etmeyi artık öğrenmeli. Bu kadar yazılanları konuşulanları ve yapılan önerilenleri herkesin dikkate alması lazım. Bu kentte yaşıyorsak buna dikkat etmemiz lazım.
Yapılan toplantıların heyecan verdiğini söyleyebilirim gerçekten oda Başkanların yaptıkları açıklamalar ve siyasilerin destekleri herkesi heyecanlandırıyor.
Yapılan Toplantıda, Ak parti adanı Doğan Erten, Erol akın, DP Adına Ali Kılıç çirkin, Abdulkadir Yardımcıoğlu, MHP Adanı Garip şandır ve Yusuf Deveci yapılan oluşuma siyasi destek veriyorlar. gelişmelirin devam etmesi için büyük bir mücadele içerisinde çalışmalarını yapıyorlar.
Cevap bekleyen Sorular.
Gerçekten bu oluşum varken cevap bekleyen çok sorunun da olduğunu söylemem lazım.
Şu anda iskenderunspor’da kimse ne yapacağını bilmiyor. Futbolcular kendilerinin kiminle muhatap olacağını bekliyorlar.
Teknik heyet bir an önce çalışmalara başlayacak ama önünün göremiyor. Transferler yapılacak kim nasıl gelecek kimsebilmiyor. Herkes şu anda toplanacak parayı ve oluşacak yeni yönetimi bekliyorlar. Bence bir an önce herkesin üzerine düşenleri yapması gerekiyor. Para bir an önce toplanıp dağıtılmalı daha sonra ise neye karar vereceklerse o karara göre hareket etmeleri gerekiyor.
Başkan Uysal Yola Devam
Bu güne kadar gerçekten çok sıkıntılar çekti. Çık sorunlar yaşadı. Hayatı boyunca düşmeyeceği durumlara iskenderunspor yüzünden düştüğünü söyleyebilirim. Aile düzeni mi dersiniz, huzursuzluklarmı dersiniz, bunların hepsini yaşadı. Çok sıkıntılar çekti ama içine attı. Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantı da yeni oluşumun Başta Belediye Başkanı olmak üzere tamamı Bu yönetimden ve Sedat Uysaldan memnun olduklarını açıkladılar. Ve yönetimin bir sorununun olmadığını ve tekrar göreve devam edilmesi gerektiği açıklanmıştı. sedat Uysal başkanlığı istemiyor ama artık bu iş kendini aşar diye düşünüyorum. Çünkü bazı şeyler sizin elinizde olmaz bu güne kadar yaptığınız mücadele, yaşadığınız sıkıntıların mutluluğunu bence şimdi yaşamalısınız. Yıllardır çok zor şartlar altında büyüttüğünüz bu takımın mutluluğunu sizde şimdi yaşamalısınız.Başkanlığa devam ederek doğru şeyleri yapacağınıza inancımız tam sizlerin bir an önce harekete geçmesi lazım.ve size destek olan yönetiminde bu takımda emeğini unutmamak lazım zaman zaman cebinden para vererek takımın bu günlerde olmasını sağlayan yöneticilerinde bu kente desteği ve emeği çok olmuştur.hepsine teşekkür ediyorum.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.