Gökhan Zan Hatay’ı tanıttı

MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN ZAN, BAKAN ERGİN VE VALİ LEKESİZ’E İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ

Galatasaray’da forma giyen, Hatay’ın ve ülkemizin gururu milli futbolcumuz Gökhan Zan, Başkentte Hatay Günleri’nin konuğu oldu.
Gökhan Zan Hatay’ı tanıttı
Sporseverlere ve hayranlarına imzalı forma dağıtan Zan, aynı gün etkinliğe katılan Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e ve Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’e de imzalı forma hediye etti. Zan’ın minik bir hayranına hediye ettiği formayı ise milli futbolcumuz ve Bakan Ergin birlikte imzaladı.
Adalet Bakanı Ergin, Vali Lekesiz, Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen, meclis üyeleri ve diğer protokol ile öğle yemeğine de katılan Zan, vatandaşlarla da sohbet ederek, imza dağıttı.
Profesyonel futbol kariyerine 1999’da Hatayspor’da başlayan milli futbolcumuz, Hatayspor formasıyla oynadığı 13 lig maçında 2 gol attı. Gökhan Zan, 2 kez 19 yaş altı, 7 kez de 21 yaş altı millî takımlarda görev aldı. Türkiye’yi 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda temsil eden Zan, toplamda 42 kez millî formayı giyerken 1 gol kaydetti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.