Aynı kaderi paylaştılar

Aynı kaderi paylaştılarİskenderun’a bağlı Karaağaç beldesinde 20 Mayıs tarihinde girdikleri denizde boğulan 6 Kur’an kursu öğrencisinin aileleri bir araya geldi. Kırıkhan Merkez Kuran Kursu tarafından denizde boğulan öğrenciler için okutulan mevlit nedeniyle bir araya gelen aileler, kaybettikleri çocukları için dua ettiler. Merkez Kuran Kursu Yöneticisi Ahmet Köse, kaybettikleri öğrenciler için Hatay genelinde ve Kahramanmaraş’taki Kur’an kurslarında mevlit okutulduğunu söyledi. Kaybettikleri öğrenciler için dua ederek ailelerin acılarını biraz olsun hafifletmek istediklerini ifade eden Köse, denizde boğulan 6 öğrenci için çok üzgün olduklarını kaydetti. Konuşmaların ardından Kur’anı Kerim okunarak öğrenciler için dualar edildi.
Gaziantep ve Şanlıurfa’ya düzenlenen gezinin ardından 20 Mayıs’ta Karaağaç’a gelen Kur’an kursu öğrencileri Eyyüp Can Seher, İzzet Zorba, Ramazan Duran Güven, Mehmet Bilgin, Ömer Faruk Kurter ve Mustafa Kul girdikleri denizde boğulmuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.