Bahar temizliği!

Belediye ekiplerinden asfalt ve yama, parke taşı döşeme, yollardaki bordürlere boya çalışması başladı..

Bahar temizliği!
İskenderun Belediyesi’nce, asfalt ve yama, yollardaki bordür taşlarına boya ve parke taşı döşeme ile servis yollarında kaldırım ve refüj çalışması çalışması yapılıyor.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, çeşitli mahallelerimizde asfalt kaplama ve asfalt yama onarım çalışması sürüyor.
Bahar temizliği!
Pirieis Mahallesi’nde asfalt yama çalışması yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yunusemre mahallesi’nde asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.
E-91 Karayolu üzerinde yapılan servis yollarında refüj ve parke taşlarıyla yaya kaldırımı çalışması sürüyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan, parke taşı döşeme çalışması sürüyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Karaağaç Asri Mezarlığı’nda gerçekleştirilen parke taşı döşeme çalışması aralıksız devam ediyor.
Kentimizin çeşitli cadde ve sokaklarındaki yol bordür taşlarına da boya ve bakım çalışması yapılıyor. Belediyemiz boyacı ekibince yapılan çalışma kapsamında, yol bordür taşları yeniden boyanıyor.

Önceki İçerikSormak lazım!
Sonraki İçerikİskenderun ülkemizin en stratejik noktasından biri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.