Büyük buluşma gerçekleşti

İskenderun spor’un kaderi bu buluşmaya bağlıydı. Yıllardır sahipsizliğin ışığında aydınlanmayı bekleyen kentimizin temsilcisi İskenderun spor yeniden küllerinden doğmak üzere. Her zaman yeniden küllerinden doğan bir İskenderun spor olmuştur. 10 yıl önce çıkarların çatıştığı bir zamanda küme düşürülen İskenderun spor, yine küllerinden 2 yıl önce doğdu. Kulüp Başkanı Sedat Uysal, amatörde olan Kartal spor’un ismini değiştirerek adını İskenderun spor, rengini ise turuncu-mavi yaptılar. Bu hareket İskenderun adına çok önemli bir girişim oldu. Çünkü turuncu mavi renkleri ve İskenderun spor’u hasretle bekleyen binlerce İskenderunlular vardı. Oynanan grup maçlarında inanılmaz bir performansla takım adını üçüncü lige yazdırmayı başardı. İki yıl boyunca da çok zor şartlar altında olsa da bu takım profesyonel lige devam etti. Bu konuda emeği Geçen tüm yönetim kurulu üyelerine, teknik heyete, futbolculara, malzemecilere ve taraftarlara kendi adıma teşekkür ediyorum. Bu yıl takımın satılacağı veya devredileceği tartışmaları başladı. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri artık dayanamıyor, herkese olan borç tansiyonu iyice yükseltiyordu. Futbolcuların alacakları, personelin alacakları, kısacası alacaklıların hepsi başkanı arayarak para. para, para diyerek, hatır soruyorlardı. Bu da gerçekten çok sıkıntı veren bir durumdu.
Artık Kurtuluş Savaşı’nın başlaması lazımdı. Yönetim kurulu defalarca destek istedi. İş adamlarına ricada bulundu. Odalara, derneklere hep çağrıda bulundu. Ama ses veren olmadı. Sona yaklaşıldığını gördüğümüz bir zamanda ise büyük bir ses verildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bübük bir buluşma gerçekleştirildi.
Bu toplantıya İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Ticaret Odası Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu, yöneticiler Bedrettin Öz, Çağrı Belibağlı, genel sekreter İbrahim kocadölü. Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun spor Kulübü Başkanı Sedat Uysal, yöneticiler Levent Yılmaz, Ajlan Özden, Mustafa Çöloğlu, AK Parti belediye meclis üyesi Doğan Erten, DP Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ali Kılıç Çirkin, CHP Gurup Başkanvekili Kâmil Turan ve MHP meclis üyesi Yusuf Deveci katıldı.
Burada masaya yatırılan konu ise İskenderun spor’du. Gerçekten iş adamları ve toplantıyı yapanlar çok önemli kararlara imza atmak için karar aldılar ve İskenderun spor’un yerinin İskenderun olduğunu söyleyerek bu takıma herkesin büyüklerin ve küçük oda ve esnafların aylık olarak düzenli bir şekilde maddi desteğin sağlanması kararı çıktı.
Pazartesi (Bugün) günü oluşturulan komisyon ise tekrar bir araya gelecek ve hangi iş adamları ile görüşülecek ve yöne yönetimin nasıl olması konusunda ciddi bir çalışma yapılacak ve bundan sonra ki dönemin de nasıl işleyeceği ve çalışacağı konusunda yeni bir yönetim listesi hazırlamayı düşünüyorlar.
İskenderun spor taraftarı da takıma nasıl sahip çıkacaklarını ciddi anlamda tartışmaya başladı. Ve takıma ciddi gelir elde etmek için inanılmaz bir mücadele veriyorlar.
Taraftarlar şu anda sosyal paylaşım sitesi Facebook ta bir sayfa açarak takıma ciddi destek gelir elde etmek istiyorlar. Projenin adını da Büyük İskenderun spor Projesi koydular ve bu projesi için “Bende Varım” diyorsanız, buraya adınızı yazın! Belirli bir sayıya ulaştığı takdirde, topluca kulübe üye olmaya ve devrim yaratmaya gideceğiz.
İLK HEDEF; KULÜBE 2000 ÜYE VE 250 TL GİRİŞ ÜCRETİ… BÖYLECE 500.000 TL TOPLAYACAĞIZ!!!
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: WWW.FACEBOOK.COM/ISKENDERUN1967 adresinde mevcut bu konuda taraftarlara da teşekkür ediyorum.
Gerçekten çok önemli bir projenin olduğunu bende destekliyorum. Şahsım olarak elimden gelen ne varsa yapacağımı da buradan taahhüt ediyorum.
Bu takıma tek sahip çıkacak kişiler yine taraftarlardır bunu unutmamamız lazım.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.