Başkan Bekir Altan hizmette farkı açtı

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın fikir önderliğini yaptığı ‘Yaşlılar Köşkü’ sözleşme imza töreni yoğun katılım ile gerçekleşti. Dünyada bir ilk olan Payas Yaşlılar Köşkü projesi hayata geçiyor.Başkan Bekir Altan yaşlıları ‘Köşk’e layık gördü.

Payas Selim Şahin İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen protokol imza töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, tarihi bir gün yaşadıklarını ifade ederek, “Dünyada bir benzeri olmayan projemizi gerçekleştiriyoruz. Geçmişten geleceğe hizmet edebilmek amacıyla yaşlılarımıza sahip çıkıyoruz. Onların daha iyi koşullarda yaşamlarını devam ettirebilmeleri bizim için çok önemlidir.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan

Bu projeye çok önem veriyoruz. Dünyanın, Türkiye’nin her yerinde Huzurevi var, buda huzurevi niye bu kadar önemli? Diye düşünebilirsiniz. Evet, doğru her yerde Huzurevi var. Ama bizim yapacağımız Yaşlılar Köşkü’nün ayrı bir önemi var. Çünkü biz burada kalacak olan tüm yaşlılarımızı sabah evlerinden alıp, akşam yine evlerine bırakacağız. Onları aile ortamında uzaklaştırmayacağız. Burada çeşitli etkinlikler ile günlerini geçirecekler. Köşkümüz huzur evi değildir, köşkümüz yaşlılarımızın ikinci baharını geçirecekleri yuvaları olacaktır” dedi. Başkan Altan yaptığı konuşmanın ardından Payas Yaşlılar Köşkü sözleşmesini yüklenici firma yetkilisi ile birlikte imzalayarak hayırlı uğurlu olmasını diledi. Payas Yaşlılar Köşkü’ müzik odası, resim atölyesi, kütüphane, dinlenme odası, spor odası, sağlık odasından oluşuyor. Yaşlılar ziyaretçilerini köşklerinde kabul edecekler. Engin tecrübelerini burada genç nesillerle paylaşacaklar. Kimi zaman yaşlılar için geziler düzenlenecek, kimi zamanda köşklerinde özel aktiviteler gerçekleştirilecek.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.