Asaş Sattı Payas satın aldı.

Geçtiğimiz hafta yazmıştım Asaşspor’un satılacağını ve payasla flört edildiğini duyurmuştum kamuoyuna ve beklen evlilik gerçekleşti. asaş sattı. Payas ise aldı.
Yani söz kesildi düğün gerçekleşti.
Aslında satılmadan önce yazmıştım Asaş yönetimine bu satma işinin yakışmadığını küçük miktarlarda giderin kendilerini fakirleştirmeyeceğini gençlere yaptıkları desteğin herkes tarafından çok taktir gördüğünü ama olmadı. Asaş yönetimi uzun süreden büyüttüğü ve meyvesini yemeye hazırlandığı futbol takımını ne yazık ki sattı.
Araştırdım takımın neden satıldığını sonra ise öğrendiğimde çok üzüldüm.asaş filtrenin ortaklarından biri takımın giderinin fazla olduğunu ve bu takımın satılması gerektiğini istemiş bu nedenle de zeki bey bu takımın satışına onay vermiş.ama şunu söylemeden geçemeyeceğim sevgili Asaş yönetimi bu takım sayesinde burada en az 20 kişi,yani 20 aile ekmek yiyordu.şimdi kim bilir ne olacaklar.artık gençleri de kahve köşelerinden mi toplarız, başka yerlerden mi toplarız bakacağız ileride göreceğiz.
Asaş spor futbol takımının sezon boyu masrafları yönetime 250 bin lira ya mal oluyordu.hadi üzerine 50 bin de ben koyum diyelim ki 300 bin lira yılda masrafınız var. Peki bu masraf size çok mu yada iskenderunun gençlerine harcadığınız parayı çokmu buldunuz. ne düyündüğünüzü bilmiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu kentin sahibi kim kimler bu kentin değerlerine sahip çıkacaklar bilmiyorum her önene gelen takım satıyor. Parası olan ve güçlü olanlarda alıyorlar. Takım satmak çok kolaydır zaten her insan zor olanı başaramaz kolay olanı tercih eder. Asaş yönetimi de en kolay olanı tercih etti.
Mekanını Cennet etsin Ahmet Amca olsaydı Bence bu takımı kesinlikle sattırmazdı. Sporculara ve spor’a her zaman gerekli değeri ve desteği veriyordu.
Payas’ı tebrik ediyorum.
Payas belediyesini ve payas halkını iş adamlarını gerçekten tebrik ediyorum çünkü buldukları her fırsatı değerlendirerek bulundukları yeri en iyi şakilde değerlendirmek istiyorlar.
Payas belediye Başkanı Bekir Altın bulunduğu bölgeye ne gerekiyorsa onu yapıyor. Önce iskenedrunspor’u almak için payasın ismi çok anıldı ancak İskenderun’a saygısızlık yapılmasın diye bu işe girişim olmadı. Ama spor’a ve sporcuyu her zaman destekleyen Payas belediyesi ve Başkanı Bekir Altan, Payas belediye spor’a geçtiğimiz sezon ciddi destek vermiş ve geçen yıl Payas belediye Spor’un bütçesi bildiğimiz kadarıyla 750 bin liraydı. Yani başkan ve beldekiler bizim çıkarlarımız ve payasımızın büyümesi gelişmesi için hatta tanıtımı yapılması için her şeyi yaparız diyorlar ve zaten olması gerekende bu. Payas belediye başkanını her zaman taktir etmişimdir. allah onu korusun ona destek versin ki bu gençlerin önünü açmaya devam etsin, gençlere sahip çıkmayı her zaman kendine ilk edenin Belediye başkanı Bekir Altan’ı kutluyorum biliyoruz ki bugün gençlerinize siz sahip çıkmaz iseniz bir başkaları çıkar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.