Yolcu iskelesinin ihalesi yapıldı

Yolcu iskelesinin ihalesi yapıldı..

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek:

‘İskele denizle köprü olacak!’

İskenderunlular’ı denizle yakınlaştıracak olan yolcu iskelesinin ihalesi yapıldı.
Yolcu iskelesinin ihalesi yapıldı
Belediye Brifing Salonu’nda yapılan ihalede konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kayalarla denizden koparılan İskenderunlular’ı, yapılacak olan iskelenin yakınlaştıracağını söyledi. Üç yıldır yapılan tüm ihalelerin şeffaf olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Tüm projelerimizi ve çalışmalarımızı halkımız için yapıyoruz. Bu ihaleyi çok önemsiyoruz. İskele İskenderun’da denize köprü olacak” dedi. Katılımcılara, “İskenderun’u dolaştınız mı?” diye soran Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun, kayalarla denizden koparılmış. Şimdi yapacağımız bu iskele denize köprü olacak. Halkımız denizle yakınlaşacak” şeklinde konuştu. İçmesuyu, Çöp Fabrikası, drenaj kanalları çalışmasının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Altyapı çalışmalarını çok önemsiyoruz. Bir kentin altyapısı olmazsa üst yapısı olmaz” dedi.
İskenderun sahil şeridi Atatürk Anıt Alanı arkasında yolcu iskelesi yapılması amacıyla gerçekleştirilen ihaleye, 6 katılımcı firma teklif verdi. Teklifler, katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.