İlk şube bağlantı çalışması yapıldı

İlk şube bağlantı çalışması yapıldı

İskenderun’un içmesuyu şebeke yenileme inşaat çalışması aralıksız sürüyor. İlk şebeke borusunun döşendiği İsmet İnönü Mahallesi’nde, içmesuyu yeni şebeke borusu döşemesi yapılan cadde ve sokaklardaki binalara şube bağlantı borularının montaj çalışması başladı.
İlk şube bağlantı çalışması yapıldı
İçmesuyu şebekesi şube bağlantı borularının montaj çalışması yapılan bu cadde ve sokaklardaki binalar, yeni duktil şebeke borusu ile yeni şube bağlantı borularından mevcut şebeke suyunu kullanmaya başlayacak. Samsun Makine Sanayi Üretim Tesisleri denetçi uzmanı Necati Yeşilyurt, İller Bankası ve Belediyemiz yetkilileri içmesuyu şebeke borularının şube bağlantı montaj çalışmalarını yerinde izledi. Denetçi uzmanı Necati Yeşilyurt, uygulamaların kontrolünü yaptı ve bilgi alışverişinde bulunuldu. Çalışmaları izleyen mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti. İskenderun’un içmesuyu şebeke borularının döşenme çalışması İsmet İnönü Mahallesi, Numune Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Gürsel Mahallesi ve Meydan Mahallesi’nin ardından, diğer mahallelerle sürecek. Bu mahallelerin birçok cadde ve sokaklarında şu anda içmesuyu şebekesi olmadığı gibi şehrin mevcut şebeke boruları da asbest, pik, PVC ve Fransızlardan kalma eski ve yer yer çürümüş borulardan oluşuyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.